Evenimente

Omagierea marelui sculptor român Constantin Brâncuși, în parohia noastră

Scris de biserica

Luni, 22 februarie, Parohia Sfânta Treime Ghencea în colaborare cu Parohia Tuturor Sfinților Milano Nord – Monza, au organizat două întâlniri online pentru a omagia 145 de ani de la nașterea marelui sculptor român Constantin Brâncuși.

Prima întâlnire a fost dedicată copiilor celor două parohii, în care li s-a vorbit despre importanța operei lui Constantin Brâncuși, urmând ca cei mici să dea exemple concrete de situații când „trupul omenesc este frumos numai în măsura în care oglindește sufletul”.

A doua întâlnire a fost dedicată tinerilor, care, pornind de la modelul marelui sculptor, ambasador cultural al tradițiilor românești și al credinței ortodoxe în diaspora, au discutat despre provocările pe care cu toții le întâlnesc în mărturisirea lui Hristos. Aceștia au fost încântați să poată realiza un schimb de păreri, cu privire la experiența lor în cadrul asociațiilor de tineret, unde sunt voluntari și au decis să mențină colaborarea pe viitor, între cele două parohii.

Lasa un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.