Evenimente

Activități ale Departamentului de tineret al Parohiei noastre la început de primăvară

Scris de biserica

După ce timp de câteva săptămâni au pregătit aproximativ 500 de mărțișoare personalizate, tinerii din cadrul Departamentului de tineret al Parohiei noastre s-au deplasat, în data de 02.03.2019, la cele două sedii ale Centrului de Bătrâni din str. Drumul Sării și din str. Octav Bancilă din București, dar și la Maternitatea Spitalului Universitar din București.

În dimineața zilei de 02.03.2019, la biserica noastră au fost aduse prăjituri, de către enoriașii noștri, care au fost oferite în cele 3 locații de tinerii parohiei, împreună cu mărțișoarele personalizate pregătite manual cu multă râvnă și dragoste, dar și cu flori de primăvară, bătrânilor de la centru (atât domnilor cât și doamnelor), mamelor care au adus pe lume prunci nou născuți în cadrul maternității, dar și personalului medical și auxiliar.

Prin aceste acțiuni tinerii au încercat sa aducă zâmbete pe chipurile celor cărora le-au împărțit mărțișoare, dar și bucurie în suflete… Și au reușit.

La sfârșitul Sfintei Liturghii din Duminica Înfricoșătoarei Judecăți, clericii și tinerii bisericii au împărțit doamnelor și fetițelor prezente la slujbă marțișoare personalizate, iar după slujbă aceștia au mers și pe esplanada din fața bisericii unde au împărțit și acolo restul de mărțișoare care le-au rămas.

Ne rugăm Bunului Dumnezeu să dăruiască sănătate și bucurii duhovnicești tuturor celor implicați pentru a mai putea organiza astfel de activități!

Lasa un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.