Articole

Ganduri pentru 2010

Iarna s-a gătit în strai de sărbătoare. A îmbrăcat copacii în cămăşi poleite iar pe crenguţe a aninat clopoţei de argint.Cling!Incepe un nou an şi poate reuşim în zilele de pauză să ne conectăm cu noi,cu visele noastre, să ne aducem aminte cine suntem. Unul dintre cele mai frumoase lucruri care se întămplă cu noi de sărbători este întoarcerea la valori. Şi e frumos pentru că în aceste momente ne permitem să fim mai deschişi, cu înţelegerea trează, fără să ne mai fie teamă că suntem vulnerabili.Cred ca exista un prag in viata fiecaruia dintre noi,cand ne raportam la realitatea din jurul nostru si incercam sa aflam daca ea este compatibila cu adevarul nostru cel mai intim.Fiecare generatie,fiecare dintre noi suntem chemati sa alegem: construirea Templului lui Dumnezeu in lume sau arderea lui din temelii.

Incercarile,desi sunt probe dificile prin care trebuie sa trecem, ele sunt in realitate, binecuvantari.Si spun asta incercand sa privesc lucrurile din perspectiva lui Dumnezeu.El este in permanenta in control si nu va ingadui niciodata incercari cu scopul de a ne face rau;ce vrea Dumnezeu sa faca este sa ne aduca mai aproape de El si sa ne modeleze pentru a ne asemana tot mai mult cu El. Sa intelegem ca toata viata noastra este o lupta.Sa ne gandim daca in anul ce a trecut am purtat lupta noastra cu responsabilitate si curaj.Sa-L rugam pe Dumnezeu sa ne dea putere in anul 2010 sa luptam fiecare lupta noastra cu incredere si barbatie.Iar acolo unde singuri nu izbandim sa-L rugam pe El sa intervina ca sa biruim. La cumpana dintre ani,va propun sa privim inapoi cu iertare,inainte cu speranta,in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta. La multi ani !.

Lasa un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.