Evenimente

Retrospectiva Hramului Bisericii noastre

Scris de biserica

Luni, 17 iunie 2019, a fost o zi binecuvântată. De Sărbătoarea Sfintei și Dumnezeiștii Treimi, Biserica noastră și-a serbat hramul. Cu acest prilej, un sobor de 12 preoți și 3 diaconi au săvârșit slujba Utreniei, Sfânta Liturghie, apoi slujba parastasului pentru ctitorii bisericii. La eveniment au participat numeroși credincioși ai parohiei noastre, dar și credincioși din parohiile învecinate. La sfârșitul sfintelor slujbe, parohia noastră a oferit o agapă frățească tuturor celor care au participat la hram, agapă pregătită cu multă dragoste de către membrii comitetului parohial și ai Departamentului pentru tineret al parohiei. La eveniment au luat parte și oficialități locale și centrale.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru ziua binecuvântată, tuturor fraților preoți și diaconi care au lăsat cele ale lor și au venit să coliturghisească alături de preoții bisericii noastre, credincioșilor prezenți în număr foarte mare, autorităților locale și centrale, mebrilor Consiliului Parohial, ai Comitetului Parohial, dar mai ales ai Departamentului pentru Tineret.

 

Lasa un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.