Evenimente

Sărbătoarea Sfinților Împărați la Biserica Sfânta Treime Ghencea

preot Ion Grădincea

Sâmbătă, 21 mai, cu ocazia sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena, la biserica noastră, Sfânta Treime Ghencea, ca în toate bisericile ortodoxe,  va avea loc slujba Sfintei Liturghii. Astfel cinstim pe Sfinții Împărați prin prezența noastră la Sfânta Slujbă, unde ne îndulcim mai întâi de hrana spirituală, de harul Duhului Sfânt, care se revarsă din plin în timpul Jertfei Liturguice.

Cu acest prilej, cu dragoste și respect, spunem LA MULȚI ANI! tuturor acelora care poartă numele sfinților Împărați Constantin și Elena.

După aceasta va urma slujba parastasului pentru cei mutați la Domnul, fie pentru cei care au purtat numele Sfinților Constantin și Elena, fie a tuturor acelora care sunt în gândurile și sufletele celor dragi. Astfel păstrăm o strănsă legătură sufletească între noi, cei de aici, și sufletele celor care acum, sperăm, se află în bucuria iubirii treimice.

Lasa un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.