Tinerii parohiei

Scrisoare de mulțumire

SCRISOARE DE MULTUMIRE
Părintelui Paroh Ion Grădincea,
Și  voluntarilor din cadrul Parohiei Sfânta Treime Ghencea- Departament pentru Tineret,  Filiala Sector 5
In septembrie 2015, Bunul Dumnezeu s-a ingrijit de beneficiarii asociatiei noastre si prin vocea parintelui Paroh Ion Gradincea a trimis un inger , pe Mihaela Buzdugan, sa intrebe daca dorim sa lucram cu voluntarii de la Parohia Sf Treime Ghencea. Activitatile urmau sa se desfasoare sub conducerea  d-rei profesor Ilinca Claudia, bineinteles, sub directa coordonare si cu implicarea Parintelui Paroh Ion Gradincea. Activitatile au inceput si a urmat un an in care noi ca ONG ne-am omogenizat, am crescut , ne-am organizat mai bine si am inceput sa ne comportam ca o familie.
Anul acesta petrecut impreuna a fost un an in care voluntarii au oferit iubire, atentie, ore de lucru copiilor, ore de inspiratie si de verificare a aptitudinilor de mici artisti.
Multumim tuturor voluntarilor care s-au implicat sa lucreze cu dragii nostri copii, multumim voluntarilor care au facut tot  posibilul sa petreaca timp cu noi.
Multumim d-rei profesor Claudia Ilinca, in mod special, pentru faptul ca a programat de fiecare data activitati diferite, pline de atractivitate pentru copii, pentru a se simti mereu atrasi de orele de lucru.  Fiecare activitate in parte a fost gandita, aranjata si pusa la cale cu meticulozitate.
Multumim d-nei Mihaela, care cu caldura si cu dragoste in suflet ne-a primit in casuta pe care cu drag o conduce.
Parintelui Paroh ii multumim pentru ca a deschis bratele si a primit copiii din organizatia noastra cu bunatate, blandete, iubire, intelegere si s-a bucurat pentru fiecare realizare a lor.
Multumim pentru toate gandurile bune, pentru rugaciunile inaltate la cer pentru copiii nostri.
Luam vacanta de la activitatile desfasurate impreuna cu Departamentul de Tineret, dar asteptam cu drag reintalnirea si derularea altor activitati impreuna cu Parohia SF. Treime Ghencea.
Cu respect si consideratiune,
Georgeta Bucur
Asociatia Down Plus Bucuresti

Lasa un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.