Evenimente

Informare privind slujbele Bisericii Sfânta Treime Ghencea

Scris de biserica

Dreptmăritori creștini,

În contextul noilor prevederi legale valabile la nivel național, vă reamintim faptul că toate slujbele religioase din această perioadă, începând de mâine, 25 martie – Sărbătoarea Buneivestiri, se vor desfășura fără accesul credincioșilor.

Drept pentru care, vă rugăm să rămâneţi pe cât posibil în casele dumneavoastră și să urmăriți slujba oficiată în Biserica Sfânta Treime-Ghencea pe pagina de Facebook a Parohiei, dar şi pe canalele media ale Patriarhiei Române (Trinitas TV și Radio Trinitas). Desigur, cu toţii suntem conştienţi că nu se poate înlocui prezenţa fizică a credincioșilor din biserică, dar căile media din vremurile noastre pot fi de mângâiere sufletelor care tânjesc după Casa Domnului.

Totodată, trebuie să ne gândim la faptul că cel mai important pe pământ este săvârșirea Sfintei Liturghii – aducerea aminte a jertfei Mântuitorului nostru Iisus Hristos. De aceea, cei care doresc, pot trimite prin diferite metode: mesaje, comentarii etc., numele membrilor familiei pentru a fi pomeniți la Sfânta Liturghie.

De asemenea, cei care veţi avea nevoie de asistenţă religioasă, sfaturi și întrebări legate de preocupările religioase și duhovnicești ale dumneavoastră, puteți apela preoții duhovnici la numerele acestora de telefon.

Vă asigurăm de umila noastră rugăciune înălțată către Dumnezeu și de toată iubirea frățească față de Dumneavoastră!

Dumnezeu să binecuvânteze România!
Clericii Bisericii Sfânta Treime – Ghencea

Lasa un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.